TRANSPORT MEDICAL ASISTAT/NEASISTAT

Servicii ambulanta Deva

Pentru pacienţii nedeplasabili sau netransportabili cu alte mijloace convenţionale, în baza drepturilor conferite asiguraților de contractul cadru și normele elaborate anual de Casa Națională de Asigurări de Sănătate.

Pentru pacienții care se încadrează în normele cuprinse în Anexa nr. 27 al Normelor de aplicare al Contractului Cadru emis de C.N.A.S. și M.S., furnizarea serviciilor se solicită prin/de către medicii de familie și sunt fără contribuție personală din partea pacientului/aparținătorilor.

Formular cerere
pentru medicii de familie
descarcă formularul

Pentru pacientii care NU se încadrează în cerințele formulate de normele CAS, serviciile de transport pot fi furnizate contra cost şi numai în limita disponibilităţii echipajelor.

Formular cerere
transport la cererea pacientului/familiei
descarcă documentul

Cererea de solicitare se poate depune, cu minim 2 zile înainte de data solicitată, la secretariatul Serviciului Județean de Ambulanţă Hunedoara, din municipiul Deva, str. Depozitelor, nr.3, de luni până vineri între orele 8-16.

Tarifele practicate de SJA Hunedoara sunt reglementate anual și sunt în funcţie de: tipul ambulanţei utilizate (tip A1/A2, tip B1/B2, tip C2) + tipul şi numărul personalului medical solicitat (medic, asistent medical, ambulanţier). Contravaloarea serviciilor va fi achitată de solicitant cu o zi înainte de data solicitată. Plata se poate efectua și în numerar, anterior efectuării transportului solicitat.

Decor

Subiectul trebuie să prezinte foarte clar scopul corespondenței dumneavoastră
Acordul pentru preluarea datelor personale *
Bifează dacă nu ești robot